середа, 23 лютого 2022 р.

 




Засідання Школи молодого педагога з теми : «Технологія « Шість капелюхів мислення»


22 лютого  на базі ЦПРПП Рожнятівської селищної ради відбулося засідання школи молодого педагога з теми : «Технологія « Шість капелюхів мислення» . Консультант центру Шищак Д.Д. ознайомила присутніх  з технологіє латерального мислення - це мислення конструктивне, при якому різні точки зору і підходи не стикаються, а співіснують.

Учасники майстер- класу застосували дану технологію аналізуючи тему «Інноваційні методи. За і проти».  Підводячи підсумки майстер- класу молоді педагоги  створили модель успішного вчителя, який може впроваджувати інноваційні методи і прийоми.

 Практичний психолог Рівнянського ліцею Волошин Христина та фахівці інклюзивного центру Рожнятівської селищної ради  ознайомили присутніх педагогів з відновними техніками, які допоможуть відновити власні професійні та емоційні ресурси.

 

 


четвер, 17 лютого 2022 р.

 Як і навіщо директору вимірювати якість діяльності педагога


Школа та освітній процес у ній – це система, у якій кожен компонент, взаємодіючи з іншими, забезпечує якість освітньої діяльності закладу. Педагогічна діяльність є важливим компонентом цієї системи. То яким чином і для чого керівнику школи вимірювати якість педагогічної діяльності? Відповіді на ці питання дають у Державній службі якості освіти.

пʼятниця, 11 лютого 2022 р.

  Відділ освіти, молоді та спорту і центр професійного розвитку педагогічних працівників Рожнятівської селищної ради ВІТАЄ:
Юречка Назаріяучня 8 класу Рожнятівського ліцею за зайняті ІІ місця в ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології та його наставника- Чабан Наталію Теодозіївну



МОН надало грифи підручникам для 5 класу 

Міністерством освти і науки надано грифи підручникам для 5 класу закладів загальної середньої освіти.

Відповідний наказ підписаний міністром освіти Сергієм Шкарлетом.

Загалом грифи «Рекомендовано Міністерством освіти і науки України» отримали 133 назви шкільних підручників.

Грифи надані за поданням Інституту модернізації змісту освіти.

середа, 9 лютого 2022 р.

 Відділ освіти, молоді та спорту і центр професійного розвитку педагогічних працівників Рожнятівської селищної ради вітають учнів -  призерів ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії  та їх наставників:

Савків Анну - ученицю8 класу Нижньострутинського ліцею за зайняте ІІІ місце:


вчитель Бігун Н.В.

Йохима Ростислава - учня 8 класу Петранківського ліцею за зайняте ІІІ місце:

вчитель Йохим О.М.

вівторок, 1 лютого 2022 р.

 Відділ освіти, молоді та спорту і центр професійного розвитку педагогічних працівників Рожнятівської селищної ради вітають учнів -  призерів ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури  та їх наставників

Гоцур Анну - ученицю 10 класу Петранківського ліцею



вчитель Максимів Оксана Василівна