понеділок, 13 лютого 2023 р.

 

08.02.2023 на базі ЦПРПП було проведено семінар на тему: «Діяльнісний підхід під час викладання біології та хімії в умовах впровадження НУШ ».

На початку семінару консультант ЦПРПП Медвідь І.П. ознайомив учасників з програмою роботи семінару та підвів підсумки участі здобувачів освіти в ІІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з біології та хімії. Висловив подяку вчителю Рожнятівського ліцею Бахмат Н.Б. яка підготувала двох призерів: Юречко Н. і Мельник Х – ІІІ місце та Черпак –Зіник Т., вчителю Петранківського ліцею – з біології

  Учасники семінару мали можливість ознайомитися з досвідом роботи вчителя хімії і біології Вербівської гімназії Ірини Степанівни Майданської, яка презентувала учасникам семінару  інноваційні технології , цікаві матеріали та можливості їх використання в урочній та позаурочній роботі з біології та хімії.

Присутні акцентували увагу на особливостях заповнення електронних журналів предметів природничого циклу та  нових формах, методах та способах педагогічної діяльності  проведення уроків природознавства у 5 клас НУШ.





 

Немає коментарів:

Дописати коментар