понеділок, 13 березня 2023 р.

 


Семінар- практикум вчителів фізичного виховання

10 березня на базі ЦПРПП Рожнятівської селищної ради відбувся семінар-практикум вчителів фізичного виховання на тему: «Впровадження інноваційних підходів до організації фізичного виховання в школі та популяризації здорового способу життя в освітній процес». Консультант ЦПРПП Медвідь І П. підкреслив, що рухова активність і здоров’я – є важливою складовою могутності нашого народу. Рух позбавляє тривожності, страху, стресу і налаштовує на навчання, нові звершення задля перемоги України. Нашим дітям потрібні уроки фізичної культури, адже вони мотивують до рухової активності. Дуже хочу, аби ми розуміли, що здоров’я українських дітей залежить від кожного з нас! Це наш освітній фронт, наша місія!

Директор ДЮСШ Семотюк П.В. підвів підсумки результатів спартакіади серед учнів гімназій та ліцеїв громади та окреслив план роботи на наступний період.

Вчитель Сваричівського ліцею Рибчак М.С. поділився враженнями від участі  в Конкурсі «Вчитель року – 2023» номінація «Фізичне виховання». Педагог наголосив, що участь в Конкурсі збагатив його теоретичні і практичні навики у здійсненні навчально – виховної роботи.

Учасники отримали задоволення від живого спілкування, обміну досвідом та вказали на необхідність та актуальність організації подібних заходів у майбутньому.

Немає коментарів:

Дописати коментар