середа, 5 квітня 2023 р.

 






Семінар- практикум Школи молодого вчителя

 


    Відповідно до плану роботи ЦПРПП Рожнятівської селищної ради  28 березня на базі БДЮТ відбувся семінар-практикум Школи молодого вчителя (2-3 рік роботи) ‒ на тему: «Формування резильєнтності, як відповідь на виклики воєнного часу». В теоретичній частині педагоги ознайомились з основними ресурсами психологічної стійкості, яка є наслідком певної динаміки життєвих ситуацій і факторами, що впливають на подальше життя. Також учасники семінару  визначили основні умови, що  забезпечують швидке пристосування до змін,здатність упоратися зі стресом та  повертатися після стресових ситуацій до нормальної життєдіяльності без шкоди для психічного й фізичного здоров’я.

     В практичній частині семінару-практикуму практичний психолог Рівнянського ліцею Х. Волошин та практичний психолог, директор ІРЦ В. Романишин  провели тренінгові заняття «Відновлення власних ресурсів», де педагоги в практичній взаємодії змогли визначити свої особисті ресурси.

   Керівник гуртка  хореографії Рожнятівського БДЮТ  Урядко М.  провела патріотичний флешмоб з учасниками семінару,  метою якого є  підтримка морального духу молодих вчителів під час війни, зняття стресу та напруги, а також уміння працювати синхронно. Музичним супроводом була мелодія пісні "Червона калина". Педагоги отримали практичні навики, які зможуть використовувати у подальшій своїй роботі.









Немає коментарів:

Дописати коментар