вівторок, 17 жовтня 2023 р.

 Форум учнівського самоврядування

13 жовтня 2023 року, у стінах Рожнятівського будинку дитячої та юнацької творчості відбувся форум лідерів учнівського самоврядування Рожнятівської територіальної громади "Територія учнівської молоді". "Пронести добро і милосердя через усе своє життя" - з таким закликом до учасників форуму звернувся о. Ярослав Швачку. Він підкреслив, що безкорисливість, добро і любов є основою нашого життя. Також спільною молитвою він благословив учасників форуму на плідну працю.
Зустріч розпочалась із привітання та виступу консультанта ЦПРПП Медведя І.П. та координатора роботи з учнівського самоврядування Барички І.І.
Соціальний педагог Данилів М.В. провела інтегроване заняття "Лідерство - вміння надихати". Здобувачі освіти мали змогу поглибити знання про поняття «лідер» та «лідерство», активізувати творчі та комунікабельні здібності.
💭 У кожній людині закладений величезний потенціал, але знайти і реалізувати його може лише вона сама. Тож для того, щоб бути лідером для інших, для початку необхідно стати лідером по відношенню до самого себе.
💙💛Також Мар'яна Володимирівна провела майстер-клас для лідерів учнівського самоврядування із виготовлення патріотичного браслету із стрічок.
Юні, амбітні, цілеспрямовані, ті у кого горить вогник в очах. Вони – наша надія на світле майбутнє. І так, це все про наших лідерів учнівського самоврядування.
Під час заходу також відбулись вибори голови учнівського самоврядування Рожнятівської громади. Новим очільником дитячої організації став Джогола Богдан, учень 9 класу Камінської гімназії.
Все реакции:
Надія Медвідь, Nadija Polytska и ещё 29

Немає коментарів:

Дописати коментар