четвер, 19 жовтня 2023 р.

 

Заняття  Школи молодого педагога.           
                                                                   
Відповідно до плану роботи ЦПРПП Рожнятівської селищної ради 19.10.2023р. відбулося заняття Школи молодого педагога мета якої - сприяння успішній адаптації і професійному становленню педагогів-. початківців .  В.о. директора ЦПРПП  Шищак Д.Д. акцентувала увагу присутніх на основних    завданнях школи майстерності молодого педагога:                                                    
 удосконалення процесу формування основних професійних якостей, вироблення власного стилю роботи, розвиток фахової майстерності,   цілеспрямована і систематична самоосвіта.  Для ефективного, раціонального планування  роботу школи  було проведено діагностування,   розглянуті питання  теоретичного і практичного характеру.                
Практичний психолог Рівнянського ліцею Волошин Х.В. провела  тренінг на тему :" Тайм-менеджмент у професійній діяльності педагога». На сьогоднішній день, час – це найнеобхідніший ресурс для досягнення  життєвого успіху. Від того , як людина розпоряджається своїм часом ,залежить її робота, відпочинок, її емоційний стан. Христина Володимирівна  застосувала такі методики : матриця Ейзенхауера –спосіб короткострокового планування, Правило 6 «П», «Хронографи. Хто вони і як з ними боротися», вправа «Пять пальців» які спрямовані на підвищення працездатності, формування вміння розумно керувати власним часом. Використання різноманітних форм та методів роботи з молодими спеціалістами сприяють підвищенню їхнього фахового рівня як освітян.

 

  

     






Немає коментарів:

Дописати коментар