четвер, 26 жовтня 2023 р.

 


Семінар- практикум практичних психологів і соціальних педагогів Рожнятівської громади.

Відповідно до плану роботи ЦПРПП відбувся семінар- практикум практичних психологів і соціальних педагогів  на тему : « Ментальне здоров’я учасників освітнього процесу в умовах війни».  В.о. директора ЦПРПП  Шищак Д.Д. наголосила на важливості  ментального  здоров’я підростаючого покоління тому що  це стан щастя та добробуту, в якому людина реалізує свої творчі здібності, може протистояти життєвим стресам, продуктивно працювати та робити внесок у суспільне життя.  

Директор ІРЦ  Романишин В.М.    ознайомила учасників семінару з освітніми ресурсами щодо психологічної підтримки учасників освітнього процесу під час війни. Акцентувала увагу на практичному підході до самоосвіти як засобу успішної самореалізації особистості. 

  Соціальний педагог Вербівської гімназії Носик М.М. провела тренінг  в якому ознайомила   з практичними діями  при організації роботи зі здобувачами освіти, педагогічними працівниками, батьками щодо надання першої психологічної допомоги, роботи зі стресом; навчання саморегуляції та приведення себе до ресурсного стану. Зокрема, присутні спробували в дії вправи  і техніки управління емоційним станом які будуть впроваджувати у своїх навчальних закладах.      




                                                


Немає коментарів:

Дописати коментар