середа, 24 січня 2024 р.

Засідання лідерів учнівського самоврядування закладів освіти громади

 Відповідно до плану роботи Рожнятівського ЦПРПП на базі Рожнятівського БДЮТ 19 січня 2023 р. відбулось засідання лідерів учнівського самоврядування громади. 

Активна молодь ЗЗСО спільно з координаторами робити по учнівському самоврядуванню Ігорем Медведем та Іриною Баричкою обговорили план роботи на ІІ півріччя ‎2023-2024 н.р і окреслили основні заходи. Голова ЛіРоУСу Богдан Джогола провів із лідерами -однодумцями вправу «Карта майбутнього». 

На засіданні були також обговорені актуальні теми «Інфогігієна» та «Мережевий етикет». 

Завершилось зібрання теплими, дружніми, щирими обіймами. Саме так лідери привітали один одного з Міжнародним днем обіймів.





понеділок, 8 січня 2024 р.

 

Нарада з керівниками закладів освіти громади.

4 січня 2024 року відповідно до плану роботи відділу освіти, молоді та спорту Рожнятівської селищної ради була проведена нарада з керівниками закладів освіти громади.  Начальник відділу освіти Возняк Р.М. :

 - підвела підсумки роботи навчальних закладів у 2023 р. та окреслила завдання на 2024 р.;

- наголосила на необхідності інвентаризації матеріальної бази кабінетів предмету « Захисту України»;

- про участь у всеукраїнських фізкультурно – оздоровчих та спортивних заходах за проектом « Пліч- о – пліч»

- про утримання у належному санітарно – гігієнічному стані укриттів в закладах освіти.

Окремо, Руслана Михайлівна висловила подяку керівникам закладів освіти за активну  участь у волонтерській діяльності учнів та вчителів на підтримку ЗСУ.

Консультант ЦПРПП Медвідь І.П. проаналізував участь  та результати учнів громади в ІІ етапі учнівських олімпіад .

В.о. директора ЦПРПП  Шищак Д.Д. акцентувала увагу керівників ЗЗСО щодо алгоритму дій у процесі підписання договору з ОІППО про надання освітніх послуг з підвищення кваліфікації педагогічних працівників та відзвітувала про отримання підручників для учнів 5-6 класів і перспективні замовлення для 2,7,11 класів, проходження сертифікації вчителів у 2024 році.

Головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Шевчук О.В. наголосила на необхідності оцифрування трудових книжок та подача їх до ПФУ та інформувала про зміни у законодавстві щодо відпусток педагогічних працівників.