четвер, 21 березня 2024 р.

 

    Семінар - практикум вихователів ЗДО

Відповідно до плану роботи центру професійного розвитку педагогічних працівників Рожнятівської селищної ради 20 березня проведено семінар – практикум вихователів дошкільних закладів.  В теоретичній частині семінару консультант ЦПРПП Медвідь І.П. акцентував увагу присутніх на сучасних підходах до національно – патріотичного виховання дошкільників. Він наголосив, що виховання патріотів і громадян демократичної країни починається з молодшого віку, а тому на вихователів лягає велика відповідальність у виховані любові до своєї родини, країни, формуванні ціннісного ставлення до історії України її культури, традицій, символів та мови.

У практичній частині семінару вихователь – методист Рожнятівського ЗДО «Золота рибка» Самокіщук Марія Юрківна провела тренінг « Самоосвіта та саморозвиток педагога»  направлений на розвиток самореалізації та конструктивного творчого вирішення завдань, пов’язаних з професійною діяльністю вихователя.

Практичний психолог Рожнятівського ЗДО «Золота рибка»  Ганцюк Світлана Ярославівна наголосила на важливості ментального здоров’я педагогів покликаного  підвищувати психолого – педагогічну компетентність педагогів.


























Немає коментарів:

Дописати коментар