пʼятниця, 19 квітня 2024 р.

 

Відповідно до плану роботи центру професійного розвитку педагогічних працівників Рожнятівської селищної ради 18 квітня відбулося чергове засідання «Школи молодого вчителя».  Консультант ЦПРПП Медвідь І.П. ознайомив слухачів школи з використанням активних методів навчання. Ігор Петрович наголосив, що активні методи навчання спонукають учнів до активної розумової та практичної діяльності, розвивають гнучкість розуму та швидку реакцію на все нове, сприяють розвитку особистості з творчими здібностями.

Практичний психолог, асистент вчителя  Рівнянського ліцею Волошин Х.В. акцентувала увагу присутніх на ролі асистента вчителя у формуванні безпечного освітнього середовища. Христина Володимирівна підкреслила, що асистент вчителя відіграє важливу роль у розвитку особистості, поліпшення стану здоров’я та якості життя осіб з особливими освітніми потребами.

Фахівець – консультант ІРЦ Раковецька О.О. ознайомила учасників засідання з освітніми технологіями за якими реалізується інклюзивне навчання у ЗЗСО.  Ольга Омелянівна продемонструвала учасникам засідання форми спільного викладання, зокрема, такі як підтримуюче, паралельне і додаткове викладання.

                                                                       





 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар