вівторок, 30 серпня 2022 р.

 

23.08.2022 р. відбулася серпнева студія вчителів фізичного виховання на тему : «Організація освітнього процесу з предмету «Фізична культура» для учнів ЗЗСО в 2022-2023 н. р.». Мета заходу: підвищити рівень готовності педагогічних працівників до викладання фізичної культури, сприяти організації належних умов праці для повноцінного фізичного розвитку та рухової активності здобувачів освіти та включення в освітній процес можливостей для додаткових форм  фізичного виховання.

Консультант ЦПРПП Медвідь І.П. висвітлив питання  науково-методичного супроводу забезпечення якості викладання фізичної культури в умовах сьогодення, яке потребує орієнтації на вироблення і реалізацію якісно нової, особистісно і компетентісно обґрунтованої основи до підходу збереження і підтримки інтелектуальної та фізичної індивідуальності школярів на всіх етапах навчання з врахуванням особливостей їх рухового і психофізичного розвитку; створення освітнього середовища, яке стимулює фізичну рухову активність особистості; інтенсивне включення в освітній процес школи можливостей для додаткових форм фізичного виховання; створення умов і механізмів фізичного виховання для занять різної спрямованості за інтересами, а також звернула увагу присутніх на  засоби адаптивного фізичного виховання.

         Вчитель фізичного виховання Сваричівського ліцею Рибчак М.С. поділився  ідеями роботи в умовах онлайн та офлайн навчання та закликав максимально урізноманітнювати форми, методи та засоби фізичного виховання,  широко використовувати  цифрові технології, і те, що сьогодні в силах вчителя створити належне освітнє середовище та дати можливість учням зробити власний вибір для розвитку нових та удосконалення наявних практичних навичок.



Немає коментарів:

Дописати коментар