середа, 3 травня 2023 р.

 Методична комісія вчителів іноземної мови

27 квітня на базі ЦПРПП Рожнятівської селищної ради відбулася методична комісія вчителів іноземної мови на тему «Національно-патріотичне виховання учнів на уроках іноземної мови». Консультант ЦПРПП Медвідь І.П. підкреслив, що серед безлічі навчальних дисциплін іноземна мова посідає особливе місце в формуванні патріотизму школярів. Її своєрідність полягає в тому, що в ході вивчення учні здобувають не лише знання з основ науки, а вміння й навички користуватися чужою мовою як засобом спілкування, одержання нової корисної інформації.
Вчителька Нижньострутинського ліцею Гулівата Л.Б. акцентувала увагу педагогів, що викладання англійської мови в сучасній школі дає вчителю широкі можливості по вихованню громадянськості й патріотизму. Цьому сприяє комунікативна складова предмету, його спрямованість до вивчення побуту, звичаїв, традицій і, насамперед, мови іншого народу. Леся Борисівна продемонструвала відео виховного заходу на якому учні декламували вірші українських авторів англійською мовою, а також розповіли про героїчну боротьбу нашого народу з загарбниками.
Семінар пройшов у атмосфері справжнього свята іноземної мови, любові до своєї професії, предмету та дітей, взаємоповаги та доброзичливості.



Немає коментарів:

Дописати коментар