пʼятниця, 15 березня 2024 р.

 ВІТАЄМО, ПЕДАГОГІЧНА ЕЛІТО РОЖНЯТІВЩИНИ!

Попри виклики сьогодення освітяни продовжують працювати, шукають нові методи навчання та забезпечують якісну освіту. Перемоги і здобутки педагогів продемонстрував всеукраїнський конкурс «Учитель року -2024». В умовах війни цей конкурс набуває ще більшої значущості, адже зараз важливо підтримувати вчителів, які транслюють цінності виховання і навчання . Освітяни Рожнятівської громади були представлені в трьох номінаціях. Всі педагоги увійшли у фінал і стали лауреатами конкурсу.
Сьогодні 14 березня 2024 року у залі засідання Рожнятівської селищної ради селищний голова Василь РИБЧАК та депутати тридцять сьомої сесії восьмого демократичного скликання привітали переможця і лауреатів всеукраїнського конкурсу «Учитель року -2024». Очільник громади нагородив подяками і грошовими винагородами в розмірі 10000 і 5000 грн. відповідно:
Візнович Віру Омелянівну, вчителя географії Рожнятівського ліцею за зайняте І місце в обласному конкурсі « Вчитель року – 2024», номінація «Географія». Вболіваємо за Вас та бажаємо перемоги в ІІ турі всеукраїнського конкурсу який відбудеться в Тернополі.
Гуць Наталію Михайлівну, вчителя образотворчого мистецтва Рожнятівського ліцею за зайняте ІІ місце у обласному конкурсі « Вчитель року – 2024», номінація «Образотворче мистецтво».
Максимів Оксану Василівну, вчителя української мови та літератури Петранківського ліцею за зайняте ІІ місце у обласному конкурсі « Вчитель року – 2024», номінація «Українська мова та література».










Немає коментарів:

Дописати коментар