понеділок, 20 травня 2024 р.

 


Семінар- практикум вчителів географії

    Відповідно до плану роботи ЦПРПП 15.05.2023р. відбувся семінар вчителів географії на тему: Інноваційна технологія навчання географії, економіки та фінансової грамотності в умовах переходу до Нової української школи».

   В.о. директора ЦПРПП Шищак Д.Д. акцентувала увагу присутніх на необхідності удосконалення професійної компетентності педагогічних працівників щодо використання інноваційних технологій у навчальній діяльності, підвищення ефективності викладання географії, економіки та фінансової грамотності в умовах переходу до Нової української школи.

  В практичній частині семінару  Візнович Віра Омелянівна, переможець конкурсу « Учитель року -2024» в номінації «Географія», щедро ділилася із колегами своїми педагогічними здобутками, демонструвала нові педагогічні ідеї, креативність, творчий підхід, глибокі знання психологічних особливостей дітей та почуття гумору, свою педагогічну стежку до душ і сердець учнів. Під час заходу педагоги  ознайомилися з досвідом роботи  щодо упровадження в освітній процес сучасних цифрових технологій, проєктів і програм для підвищення якості освіти та освітньої діяльності, детально проаналізувала переваги та особливості інтерактивного онлайн-ресурсу Canva та поділилася з присутніми прикладами його ефективного застосування на уроках.

   Завершився захід підбиттям підсумків та рефлексією. Учасники поповнили свої методичні скарбнички новими ідеями та цікавинками.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар